για &

Nectarios Villa Σαντορίνη

εκεί που ο ήλιος ανατέλλει, εκεί που ο ουρανός γεμίζει χρώματα και το αιγαίο λάμπει στο χάραμα της νέας μέρας, εκεί που η θηραϊκή ομορφιά αποθεώνεται για την μοναδικότητά της, έχουμε δημιουργήσει το ιδανικό σκηνικό για να ζήσετε τις διακοπές του ονείρου σας…

στη σαντορίνη, το ξεχωριστό νησί των κυκλάδων με την επιβλητική ομορφιά και στα φηρά την ομορφότερη νησιωτική πόλη έχουμε δημιουργήσει το συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων nectarios villa, με σκοπό να σας προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες διαμονής, σε ένα κομψό περιβάλλον που συνδυάζει την κυκλαδίτικη παράδοση με τις σύγχρονες ανέσεις. η διαμονή στο συγκρότημα nectarios villa αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για εσάς που θέλετε να γνωρίσετε την σαντορίνη καθώς βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία των φηρών. το συγκρότημά μας, το συναντάτε στην ανατολική πλευρά της πόλης, σε απόσταση 500 μ. περίπου από την κεντρική πλατεία. έτσι, μπορείτε να συνδυάσετε την ηρεμία που σας παρέχει η διαμονή στο συγκρότημά μας, με την δυνατότητα εξερεύνησης του νησιού αλλά και την γνωριμία με την κοσμική κίνηση, τη διασκέδαση και όλες της δραστηριότητες που πραγματοποιούνται καθημερινά στα φηρά.

σας περιμένουμε συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων nectarios villa και στα πανέμορφα φηρά
όπου θα περάσετε τις ωραιότερες διακοπές σας!!!
Γιατί να μείνετε μαζί μας
Εξαιρετική τοποθεσία
Κομψά δωμάτια
Πισίνα
Ενήλικοι
Διαμονή - Nectarios Villa - Studios & Suites

Διαμονή

Το συγκρότημα Nectarios Villa στεγάζεται σε ένα νεόκτιστο διώροφο οίκημα το οποίο κατασκευάστηκε σύμφωνα με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Έχει αφομοιώσει όλα τα ιδιαίτερα στοιχεία της θηραϊκής τεχνοτροπίας και ξεχωρίζει για την λιτή κατασκευή του με τις χαρακτηριστικές καμάρες που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία και τους παλ χρωματισμούς του κτιρίου δημιουργούν μια ρομαντική και ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.

Διαθέτουμε 5 δίκλινα δωμάτια και 1 σουίτα, εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις και επιπλωμένα με ιδιαίτερο στυλ, ώστε κάθε δωμάτιο να έχει τη δική του προσωπικότητα και να δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για αξέχαστη διαμονή.

view more

Παροχές - Nectarios Villa - Studios & Suites

Παροχές

Το προσωπικό του Nectarios Villa είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας ώστε η διαμονή σας στο συγκρότημά μας να σας αφήσει τις γλυκύτερες αναμνήσεις. Σας παρέχουν τις κατάλληλες πληροφορίες που θα διευκολύνουν τις μετακινήσεις σας και την γνωριμία σας με την Σαντορίνη. Μπορούμε να κανονίσουμε για σας την ενοικίαση αυτοκινήτου ή μοτοποδήλατου.

περισσότερα