Άφιξη
Αναχώρηση
Ενήλικες

Τοποθεσία

Το συγκρότημα Nectarios Villa βρίσκεται σε μια από τις ωραιότερες Κυκλαδίτικες πόλεις. Στα Φηρά, την πρωτεύουσα της Σαντορίνης και σε μια τοποθεσία ιδανική για να ξεκινήσετε την γνωριμία σας με τα δημοφιλή χωριά και παραλίες του νησιού, αλλά και τους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία και τις εκκλησίες.
Τα Φηρά - Nectarios Villa - Studios & Suites

Τα Φηρά

Γνωρίστε τα Φηρά κάνοντας ρομαντικούς περιπάτους στις παραδοσιακές γειτονιές. Ξεκινήστε από το Nectarios Villa και απολαύστε την υπέροχη θέα που διαθέτει η ανατολική πλευρά της πόλης στο Αιγαίο πέλαγος και την γραφικότητα του οικισμού. Θαυμάστε την ανατολή, το ξημέρωμα της νέας μέρας μια εμπειρία αξέχαστη.

Σεργιανίστε στα πλακόστρωτα δρομάκια των Φηρών και ανακαλύψετε τις παλιές γειτονιές με τα ασβεστωμένα σπίτια και τις εκκλησίες με τους γαλάζιους που χαρακτηρίζουν τη γοητευτική πρωτεύουσα. Περιηγηθείτε στους πολυσύχναστους δρόμους με τα εμπορικά καταστήματα, τις καφετέριες, τα εστιατόρια και τα μπαράκια που θα σας θυμίσουν ότι βρίσκεται στο κοσμικότερο νησί του Αιγαίου. Κι αν επιλέξετε να γευματίσετε ή να απολαύσετε το ποτό σας με θέα την καλντέρα θα καταλάβετε γιατί η Σαντορίνη θεωρείτε ένας από τους καλύτερους παγκοσμίως τουριστικούς προορισμούς
Η Σαντορίνη - Nectarios Villa - Studios & Suites

Η Σαντορίνη

Βρισκόμαστε στην ανατολική πλευρά της πόλης σε απόσταση 500 μ. περίπου από την κεντρική πλατεία των Φηρών. Η μετακίνησή σας είναι πολύ εύκολη καθώς σε απόσταση λίγων μέτρων υπάρχει στάση λεωφορείου για να επισκεφθείτε τα υπόλοιπα τουριστικά θέρετρα του νησιού, όπως το Ημεροβίγλι, την Περίσσα, τον Περίβολο, το Ακρωτήρι, το Καμάρι και την Οία για να θαυμάσετε το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα του κόσμου!

Αξίζει να επισκεφθείτε και τα μουσεία του νησιού. Όπως το λαογραφικό Μουσείο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο συγκρότημα Nectarios Villa. Στεγάζεται σ’ ένα οίκημα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής που κτίστηκε το 1861. Μέσα από τα εκθέματά του αναβιώνει ο τρόπος ζωής των κατοίκων ανά τους αιώνες. Μπορείτε να δείτε εργαστήρια βαρελοποιών, ξυλουργών, βαρελάδων και υποδηματοποιών. Ξεχωρίζει το παλιό οινοποιείο και η γκαλερί με έργα ντόπιων καλλιτεχνών.

Χαρακτηριστικό της Σαντορίνης είναι οι πολλές εκκλησίες. Κοντά στο Nectarios Villa βρίσκονται η εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου και του Αγίου Ευσταθίου που αξίζει να δείτε.